За нас

С милиони обслужени пътници дневно, вертикалният транспорт на хора е един от най-популярните видове транспорт. Асансьорите, ескалаторите и въжените линии са се превърнали в необходимост в нашето ежедневие. От това следва да се стремим да ги направим по-безопасни, по-комфортни, както и енергийно ефективни. Това са и причините нашата цел да е подпомагане и подкрепа с натрупаните през годините познания и професионален опит на производителите на асансьори и предпазните устройства за тях да постихнат по-високи нива на безопасност, надеждност, комфорт при пътуване и енергийна ефективност.

„ЛИФТ Сертификат ТУ-София“ с идентификационен номер 2201 е нотифициран орган за оценка на съответствието на асансьори и предпазни устройства за асансьори повече от 15 години. Част е от голямото семейство на „ТУ-София-Технологии“ ЕООД, доказала се в годините с огромният си опит в областта на техниката и новите технологиите. „ТУ-София-Технологии“ ЕООД е дружество 100% собственост на „Технически Университет – София. Годишно дружеството работи по около 100 – 120 договора с обем около 1,5 млн. лева.

С годините опит „ЛИФТ Сертификат ТУ-София“ се е утвърдил на българският, както и на международния пазар като нотифициран орган предлагащ качество и високо ниво на професионализъм при изпълнение на предлаганите услуги.

„ЛИФТ Сертификат ТУ-София“ притежава и единствената в България специализирана лаборатория по подемно-транспортна техника. Лабораторията разполага с изпитателни стендове покриващи изпитанията на всички видове предпазни устройства вграждани в съвременните асансьорни конструкции. Освен това лабораторията разполага и с мобилни екипи от специалисти със съвременна измервателна техника, извършващи изпитания и оценяване на съответствието на мястото където е монтиран асансьора или подемното съоръжение.

При необходимост от допълнителна информация, ще се радваме да се свържете с нас!

bg_BGБългарски